Quatre amics i un cap de semana al Benidorm dels anys 60

Notes del director


S empre he pensat que l'important en una pel·lícula, és que la interpretació del director siga compromesa, de manera que la seua intenció i el seu punt de vista queden clars per a que aconseguisca comunicar. I sempre he cregut també, que el millor projecte és aquell que li permet al director desenvolupar diverses possibilitats de cara al rodatge; per a partir d'ací, trobar el millor camí i simplement començar a comptar.

I com també crec que els projectes es definixen a si mateixos quan es fan, he entés que la intuïció juga un paper molt important. La sent, i em fa funcionar encara millor, més pròxim als personatges i a les seues històries, mentres em divertisc i entretinc comptant amb ells mentres ens deixem portar.

BENIDORM MON AMOUR és una clara mostra d'eixa manera de veure i de fer. És una peli molt orgànica. Ha sigut una peli molt divertida de rodar. I eixe era l'objectiu. Disfrutar i fer disfrutar a tots els que van compartir l'aventura. Els actors han fet una magnífica labor. Van confiar i es van deixar portar.

Moltes vegades, durant el rodatge, deixem el guió a un costat, perquè el que sorgia estava per damunt del que hi havia i eixa flexibilitat, ha enriquit la pel·lícula. Crec que una peli de comèdia, d'entreteniment, ha de començar a generar eixe camí des d'on s'origina, en el seu rodatge. Nosaltres ho vam fer. I estic segur que l'espectador, ho notarà mentres disfruta de la peli.

SANTIAGO PUMAROLA - Director


Un caòtic cap de semana que transcorre entre persecucions, amistat, sexe i ingenuïtat.